From the bottom of my heart(bottle)

Juldag, oh heliga supardag!

Jag festar inte idag, min hälsa vägrar ge med sig och jag vill helt enkelt inte. Jag vill vara hemma och umgås med de som betyder något!

Har jobbar nu i tre dagar, you do the math = dan´ före dopparedagen, julafton och juldagen. Men de små guldglimtar till ledighet har jag spenderat men den jag älskar allra mest, dig PATRIK!
Jag har alltså jobbar i Kungsör på Mistelns kök där Elisabeth är chef, min svärmor och imorogn fram till på torsdag är det hemtjänsten som gäller där inte mina svärmor är chef.
Mycket julmat, uppesittakväll med Seventh heaven-famijen, myspysigt oc tro det eller ej men det gav julstämning trots en grön jul.

Jag längtar till en ledig dag, en dag då man inte behöver klä på sig utan bara ligga till sängs heela dagen och mysa. En behövlig dag, den dagen jag ser fram emot, den jag längtar till.

Kommer just från systeryster, lockade hennes fina hår och fick agera smakråd. Vilken pingla hon blev, se upp tjejer ikväll på dansgolvet för hon är KONKURRENS. Min syster är den bästa syster någon kan tänka sig, hon ställer alltid upp och är en underbar person. En älskad person av hela hennes familj och vänner, en person som man ser upp till. En person som jag ser upp till.

Älskling, älskling! Du är solen i mitt liv, när jag tittar i dina ögon ser jag vår framtid. Jag lever för dig och vill alltid vara med dig. När du ler, lyser hela mitt universum upp och jag lever varje dag med dig som om att det vore den sista. Du är mitt allt och jag älskar dig sötnos!

Nu ska jag umgås med min underbara familia.

På återseende../K®istin