Från det ena till det tredje . . .

God dagens!

Nu sitter man här i skolan igen, det börjar bli lite av en tradition. Just nu har vi Kulturhistoria, inget märkvärdigt med det dock. Bracko knappar på för livet på min högra sida.

Imorgon blir det lite firande för min och älsklingens förlovning samt ihopflyttning, vi har bjudit över lite folk och ska ut på krogen. Ska bli riktigt trevliiigt ♥

Maja är blond och det är skitsnyggt, bvra gjort frisörn'! En putsning på min kalufs hoppas jag med sker inom kort.

Förövrigt så mår jag bra och triv bra med min livssituatiojn så att säga.

Snart jul. Tjoooohooo ;D

Jag älskar dig, Patrik. Mer än något annat!

Hasta la vista!

Bästa veckan i mitt liv.

Hej allihopa och välkomna in i värmen.

Tänk hur ens liv kan förändras bara inom en så kort tidsperiod som en vecka. Inte trodde jag att man skulle sitta här och drömma sig iväg och allt som har skett, sker och ska ske.

Okej jag tar det från början..

Efter 3 dagars tungt arbete i Mistelns kök så tyckte jag och älsklingen att vi behövde ha lite kul, så vi samlade ihop allihopa och spela poker, bowling och käkade, väldigt mysigt må jag säga..och kul!

Dagen efter så kollade vi runt lite och helt plötsligt så såg vi den, den lägenheten vi bara visste att vi måste gå och kolla på. Så samma dag var vi ner på Kbab och fick nummer till ägaren, kollade på lägenheten och la oss med en vetskap om att dagen efter ville vi skriva kontrakt.
Utan någon sömn under natten så "vaknade" vi iallafall på Fredagsmorgonen och kilade ner till Kbab, där kontrakt skrevs och tro mig, sjukaste känslan jag har varit med om. Snacka om ett vuxenpoäng så att det skriker.
Efter att allt var klart så kunde man inte annat än skrika, jag menar, vi ska FLYTTA IHOP!

Sjukt underbart, sjukt kul!

Hela Lördagen befann vi oss bland hyllorna på Ikea och införskaffade en massa grejer och en jättejätte fin soffa som nu är vår. Vi hann även med att gratulera Patriks pappa med en middag med hans släkt.

Hur stor är sannorlikheten att allt det där lyckas hända på EN VECKA? Men vänta nu.. det var ju inte en hel vecka, det återstår ju fortfarande några dagar, de dagarna som ska komma att betyda mest för mig under hela min livstid, den dagen som man aldrig glömmer. Nyfikna?

Nu var det alltså Tisdag, men inte vilken Tisdag som helst utan vår halvårsdag. Vi bokade en kryssning dagen till ära och bussen tog oss mot vårt mål mitt på dagen.
När vi kom fram så tyckte jag att Elisabeth klickade lite väl mycket kort på oss men jag tänkte väl att hon tyckte vi var så söta så jag kopplade på leendet...och raderade korten. smart nej.

Kvällen kom och det var dags att kliva på båten och ta sig till buffén där man skulle tillbringa en eller flera timmar tillsammans med den goda maten. MEN Patrik kastade i sig maten och påstod att han var mätt vid förrätten, jag snäll som jag är, skyndar i mig maten och han vill fort fort fort gå från bordet. Lite besviken över att just ha kastat i sig den eftertraktade buffén så går vi upp till hytten och jag känner att en dusch skulle inte sitta fel.

Jag facineras över hur bra handdukarna det är på den här båten när jag kliver ut från toaletten och vad får jag se?!?!?
Där står den person som jag älskar allra mest på denna jord på knä och säger hur mycket han älskar mig och hur mycket han vill leva resten av sitt liv med mig med EN HJÄRTFORMAD RINGASKi handen.
Han öppnar asken och frågar de magiska orden: Vill du förlova dig med mig?
Det svartnade för ögonen och jag kunde inte annat än stå där och bita i handduken och hoppa.
Lyckotårarna kom och  jag blev tvungen att  sitta ner och jag har nog aldrig varit så säker på mitt svar som när jag svarade "JA, det är klart jag vill".
Dagen efter blev vi uppkallade på scen och fick skåla med alla i champagne, tack Elisabeth & Pelle.

Jag är fortfarande i ett lyckorus och är världens lyckligaste flickvän och blivande sambo.

Så jag är alltså förlovad, flyttar ihop med han imorgon och det snöööar. ♥

Livet leker.

"Your arms are my castle, my heart is your sky"

På återseende från världens lyckligaste

65366-5