När tankar tar över..

God afton!

Skolan är i fullgång och inte är det ett dröm senarie, man badar i läxor, deppiga i ens närvaro & kronisk huvudvärk. Jaja, visst det här låter som en riktig klagosida men jag klagar inte; Jag konstaterar fakta.
Men det är väl vad skolan har att bjuda på antar jag, tur säger jag att man ser ett slut på det här. Ett slut som för en gång skull är positivt.

Skolan är ju bortprioriterad i tankarna, där flyger bara älsklingen runt. Damn, vad jag älskar den grabben. Han förverkligar mina drömmar och jag har aldrig varit nära på så lycklig som jag är med han. Patrik, du är mitt allt! Vi åker på romantisk kryssning den 7 november då vi har varit tillsammans ett halvår, tiden går fort när man trivs ♥

I helgen blir det jobb både Lördag & Söndag och sen utgång på Lördagen i Eskilstuna. Innan det blir det troligen bowling och middag med tjejerna. Mysmys ! Kommer vara lagom trött på jobbet på Söndag men det är bara bita i det sura äpplet och hålla färgen.

Sedan i nästa vecka åker jag & älsklingen till Umeå, där Charlotta (hans syster) bor. Jag ska för första i mitt liv åka nattåg, olala! Har mycket att se fram emot men en hel del hinder på vägen innan man är där, vi snackar såklart om alla prov.

Nu ska jag vila upp mig så att febern försvinner innan Patrik kommer.

Jag älskar dig Patrik, du är allt i min närvaro. Så underbar!

På återseende../K®istin

Sjukling

God morgon!

Det är nog vid ett sånt här tillfälle som det passar allra bäst att sätta sig ner och skriva lite i bloggen. Ett sådant tillfälle då man sitter hemma själv med feber och en jobbig förkylning som jag har haft länge nu.

I helgen så bjöds det på bröllop à la Patriks kusin. Det var trevligt och vackert. Så ska dock inte mitt bröllop se ut men det var nog perfekt för de båda. Mycket god mat och gott att dricka, tackar för en trevlig dag.

Resten av helgen har faktiskt varit ganska slö. Jag har som sagt inte mått jättebra men i fredags så fick nog både jag&Patrik bekräftat att vi verkligen älskar varandra, mer än så säger jag inte.

Nu är man hemma ifrån plugget och väntar på att någon vettig ska komma hem ifrån skolan/jobbet.
För sällskap är ju aldrig fel, eller hur? Speciellt inte av min pudding ;)

Jag orkar egentligen inte sitta här så nu bär det av ner till tv:n igen och tillsammans med resten av jordens befolkning ska även jag begrunda "Våra bästa år".

Jag älskar min Patrik mest av allt!

På återseende../K®istin