You like me, me like you

God eftermiddag, det är Fredag och förövrigt den dagen på veckan som sätter lite extra krydda på tillvaron.

Det är som sagt helgen innan den berömda Köpings yran, den helgen då man är pank och lycklig.
Lycklig är jag iallafall som har träffat världens mest underbara kille, hans namn är Patrik och just nu så svävar jag på moln, en känsla som är obeskrivlig och som alla borde få uppleva någongång. Tycker så mycket om han.

Ikväll så blir det att umgås med Maja & Jonna som troligen och alltid är trevligt. Sist blev det ju iallafall en ren och skär succé. Nu är det så att Jonna ska fly landet under natten till Söndagen och bege sig till allas vårt Barcelona för att vidga sina vyer tillsammans med stora delar av samhällsklasserna. Hoppas att resan blir en upplevelse och att solen lyser lite extra på er solstrålar.
Påtal om Barcelona så kammade de hem segern mot Arsenal med 2-1 för alla som missade det, nu har jag ju en pojkvän med det laget som favoritlag så det var kul att de vann.

Skolan är en en sak som är nästintill bortprioriterad nu, jag håller med vår lärare Tiina Hammar som påstår att det finns så mycket annat som är viktigare i livet än skolan och att det inte är "hela världen" om man inte klarar ett prov. Det finns riktigt viktiga saker som man borde prioritera högre. Familjen, vänner, kärleken och alla nöjen. lev livet medans du är en del av det.

"Nu leker livet som i mina drömmar"

Tänkte kila vidare nu men..

på återseende / K®istin

Because I like you . .

Tjabba Tjena Hallå!

Idag är det Lördag, Lördag som en dag i veckan, en dag om året och en bit av ett kvartal. Dagen idag då alla dessa raggare samlas i Köpings city för att visa upp sina snygga åk i. Den dagen som kallas Cruising har alltså infinnit sig här i annars fridfulla(?) Köping.
Raggarbilar är inte något som intresserat mig men man tar ju av som erbjuds i denna stora massa av utbud av aktiviteter.

Hela den här veckan har jag umgåts med Patrik, har nog varit den bästa veckan i mitt liv förövrigt och jag känner mig lycklig. Han är en underbar kille med alla de egenskaper som man kan önska sig så det är inte konsitgt att jag tycker om han. Han är toppen och allt känns även därefter.

Idag så ska jag & han ner och kolla på balen som äger runt i Bivurparken eftersom vädret bjuder till sol. Kan tänka mig hur fina alla ser ut nu med fixat hår och dessa sagolika balklänningar. Man blir nästan lite avundsjuk med tanke på att det är ett år kvar tills man själv står där med en champangeflaska i ena handen och studentmössan i andra.
Efter det så bär det av för grillning hos FannyBanny & co. som nog blir lika trevligt som alltid, det bär ju även av ner på stan för att spana in alla "fina" raggarbilar men efter det så får det allt bli att bilen styrs mot Kungsör och hans hus med nån bra film.

Snart är det sommarlov och längtan efter det är större än någonsin, sol & bad var glad!
Skönt att slippa alla läxor, folk man inte tycker om, tjatande lärare och alla dessa krav. Det är de månaderna på året som man verkligen får känna att man lever, de man mår bra av.

Nu ska jag kila och byta från kjol till byxor för jag fick just en rapport om att det är nordanvindar ute och det vill vi inte uppleva med kjol, sen blir det träffa snyggot!

"Var bara dig själv men klaga inte så löser sig allt"

På återseende / K®istin


Från vinter till sommar

kamera

God morgon och välkommen till solen!

Helgen har varit toppen, som tidigare skrivet av vår topskribent Maja Nordmark så blev det "Rullande stenarna" eller Rolling rocks i fredags med henne & Jonna Kangas, vilket toppenkväll tjejer, tack för den!
Inte något att klaga över faktiskt, det mesta blev faktiskt bara bättre & bättre ju mer kvällen fortlöpte.

Med en solig promenad, gott på Mcdonalds och familjegeni tillsammans med Fanny & Johanna så tackar jag för gårdagen och övergår till dagen idag. Vi kom fram till att 2 maj var övergångsdagen mellan vintern och sommaren, synd bara att det var min födelsedag, haha!

Jag ska snart iväg med syster och modella lite inför fotografen Henry. Dessa kort ska han senare ha till en utställning tror jag bestämt att det var. Jag är nervös, såklart, men när jag har systeryster vid sidan om kameran så kommer det nog gå kanon. Så snart är det dags att infinna sig i duschen och sedan skrapa fram kläderna som jag skall bära.

Förövrigt så ser det inte ut att bli någon träning ikväll, har fått den väesta sortens förkylning nu till sommartiden som verkligen alltid kommer när jag minst behöver den.
Men jag anar orsaken och är det den orsaken så var det värt varenda bacill jag fått.

Nu till någonting som alla verkligen bryr sig om ; Det är 23 skoldagar kvar i skolan (inräknat avslutningsdagen). Jag längtar iallafall till att kunna sola & bada hela dagarna långa med inslag av jobb såklart, jag får svar från hemtjänsten i veckan men det lät positivt så det hoppas jag på.

Som vanligt blir den här bloggen för lång men hoppas den är till behag.
Nu över till duschens underbara värld.

så.. på återseende / K®istin

Inkräkting

Det är Maja Nordmark som gästar idag!

Tänkte jag skulle skriva några rader dagen till ära. Allas vår Krillige Krösus har ju alladeles nyligen fyllt vuxen och nu stundar första krogrundan! Med oss ut på äventyr följer Jonna Kangas, a.k.a Crapman och det kan ju inte annat än sluta med succé! Eller också att vi alla tre ligger och kräks i Jonnas spyhink nedanför hennes säng...

Shopping och solining stod på schemat idag, vi kände att en liten finputsning kunde vara på sin plats. Blir att gå en sväng på stan i E-tuna innan vi styr stegen mot Rolling Rocks där kvällen kommer att äga rum. Härligt med fint väder också, kan vara behagligt när vi ragglar ut i natten sen!

Nu har 18-åringen behagat sig att kliva ur duschen och det är dags att tacka för mitt! :)



Ses på rullande stenarna?