8 månader

Idag blev vår lilla prinsessa hela 8 månader. Tiden har gått så fort och hon kan så mycket. Det har varit en fartfylld dag med besök hos hennes farmor & farfar först. Sedan till gammelfarfar och farmor där även mormor,morfar, morbröderna och gammelfaster med familj befann sig. Lilla Novalie roade sig med att skrämmas och njuta av uppmärksamheten, toka!

Nu sover hon så sött och det är dags att hämta lite god glass och återigen gosa ner sig hos min man.

Adios!!


ÄNTLIGEN!!!

Igår, mina damer & herrar, tog jag KÖRKORT! Känns helt underbart för nu kan även jag bara ta bilen, tuta & köra.
Det var så välkomnat så. Yeey =)

Ett superstort TACK till pappa om har övningskört med mitt i vått som torrt och kommit med massa bra förslag på körning som tillsist ledde till ett körkort. Även ett stort TACK till mamma som ställt upp och vart barnvakt då jag varit ute och slirat, samt älsklingen som har fått skuffa saker åt sidan för att göra plats åt körning. TACK alla för ni har trott på mig och stöttat.

Så idag ska jag försöka få någon att ta Novisen lite på dagen så att jag kan få köra lite. Ska bli så kul!!
Förövrigt så kom den jag kallar för älskling hem igår, jag kallar han det..andra kallar han "patten" eller "putten", haha. Han kom ialla fall hem igår från Uppsala. Blev en mysig firarkväll.

Nu vill novalie ut i dimman så adios!


Det var (ännu) en gång..

Jag har knappt uppdaterat sen lilla Novalie kom till oss. Nog för att vi nätt och jämt har haft internet men så även har det ägnats massa tid åt henne. Nu lovar jag på en ändring och fler uppdateringar om vad som sker i vårt lilla liv tillsammans.

Novalie blir nu 8 månader på Lördag och hej, vad tiden går fort. Hon har fått två små tänder och säger "mamma", något som i mina öron är ljuv sång. Hon lär sig krypa och bits. Skrämmas är en favorit. Man får inte nog av henne och vi är världens stoltaste. Älskar dig gumman!

Det har nu blivit höst och vi har hunnit med några stunder bland löv, detta är något som uppskattas. Det är mycket vackra färger och intryck den här årstiden. Vi har även flyttat till Klöping, till radhuset. Vi verkligen stortrivs här och älsklingen (♥) har börjat på Citymail med enbart dagtid, skönt!!

 
Lilla gumman ute bland löven.


Nog om vad som hänt. Just nu skiner solen så nu blir det en liten promenad sedan ett besök i Kungsör hos svärföräldrarna.

Hej och hej från oss tre muskitörer