Det var (ännu) en gång..

Jag har knappt uppdaterat sen lilla Novalie kom till oss. Nog för att vi nätt och jämt har haft internet men så även har det ägnats massa tid åt henne. Nu lovar jag på en ändring och fler uppdateringar om vad som sker i vårt lilla liv tillsammans.

Novalie blir nu 8 månader på Lördag och hej, vad tiden går fort. Hon har fått två små tänder och säger "mamma", något som i mina öron är ljuv sång. Hon lär sig krypa och bits. Skrämmas är en favorit. Man får inte nog av henne och vi är världens stoltaste. Älskar dig gumman!

Det har nu blivit höst och vi har hunnit med några stunder bland löv, detta är något som uppskattas. Det är mycket vackra färger och intryck den här årstiden. Vi har även flyttat till Klöping, till radhuset. Vi verkligen stortrivs här och älsklingen (♥) har börjat på Citymail med enbart dagtid, skönt!!

 
Lilla gumman ute bland löven.


Nog om vad som hänt. Just nu skiner solen så nu blir det en liten promenad sedan ett besök i Kungsör hos svärföräldrarna.

Hej och hej från oss tre muskitörer


Kommentarer
Postat av: Sandra

Åhh vilken goding hon är. Mosters gull

Älskar er alla. PUSS

Postat av: mamma o pappa

va kul o få kolla in eran blogg oxå!Ho är ju för rar lilla gumman,love her so much!Mommo o moffa´s trollunge.love you all från oss

2008-10-12 @ 14:54:25
Postat av: lisen

söting då ! :)

2008-10-29 @ 15:22:37
URL: http://liisenlundgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback