Början på något nytt..

Dagen då babyrummet är färdigmålat är nu kommen. Vi har ställt in lite saker i det och det är mysigt, fast tomt!
Vill inte köpa för mycket innan man vet kön för nu för tiden så är ju allt endera babyrosa eller blått, könsbestämt. Är hur nöjd som helst med rummet fast på den vita väggen blir det rosa hjärtan om det blir en tjej och blåa moln om det blir en pojke, även där - könsbestämt.

Rummet är iallafall varmt och man känner att det är en speciell plats i huset, där vår baby ska tas om hand, dock så ska den sova i vårt sovrum men man känner värmen, värmen från kärleken.

image14

Babyns rum och där ser ni även den egensydda puffen som vi lyckades få ihop.

Dagen i övrigt bjöd på en resa till Tuna Park för lite shopping med Maja och Jojo. Inhandlat blev ett par tossor, en sovpåse, två sjömansdräkter i olika färger och en poncho till mig. Nöjd med inköpen! Blev även en liten fika och uppdatering då vi inte ses alltför ofta nu längre. Tack för en trevlig dag tjejer!

Imorgon är det Fredag och helg. Kl.11.00 ska vi vara hos barnmorskan för att lyssna på hjärtljud och så, alltid lika spännande så önska lycka till =) Sen på kvällen blir det pizzakväll hos mor och far med syster hemkommen från Karlstad, yeey!

Nu blir det efterlyst och sen krypa till kojs..

Älskar dig Patrik Strengbom. Du är mitt allt!

Adjö gott folk och trevlig helg!


Begär..

Idag vaknade man frisk som en nötkärna igen, känns skönt här behövs alla krafter som man kan få, tack! 

Vilket tråkigt väder vi har idag, ständigt regn och rusk och solen lyser med sin frånvaro.
Gårdagens begär, efter att ha legat med huvudet i toaletten under dagen, var utan någon konkurrens choklad! När älsklingen åkt iväg och tränat mellan 20.00-22.00 igår så blev jag sjukligt sugen på choklad så begäret bara ökade och ökade. Tillslut bestämde jag mig för att gå ut i köket och baka. Detta resulterade i dubbla satser av chokladmuffins och en timme senare satt jag där med 40 stycken chokladmuffins, mums!

Var dock inte så sugen på det när man väl bakat klart men älsklingen åt för glada livet och beräknade att de skulle kunna räcka i en vecka. Ni förstår, han fikar på godsaker vääldigt ofta, så ofta det finns något hemma och säger man att han får ta hur mycket han vill så tar han det bokstavligt. Hehe =)

HAHA Måste bara lägga upp den här bilden. Över ett år gammal nu men försök stå emot de där hundögonen, så söt =)



Så, trots att han tidigare på dagen målat klart babyns rum igår så var den avslutande lukten innan man somnade nybakat, riktigt mysigt. Idag blir det inredning av babyrummet som jag sedan tänkte ta lite kort på och lägga upp här.

Nu blir det montering av stol så ha det kanon ..

Adjö!


Dagens, tack!

Jag vaknade utvilad och redo att möta en ny dag. Lagade mat till älsklingen som hade lunch..09:45?! Jag satt dock och åt frukost som sällskap med honom.

Donade lite i hemmet och ringde syster i Karlstad som pluggade och stod i. När vi som bäst babblar på så får jag en akutkänsla av illamående och måste lägga på luren för att sedan den kommande halvtimmen vara inlåst på toaletten. Mina vänner, jag är magsjuk.

image12

Dagen hittills har spenderats med att ligga i soffan och fokuserat på tvn under ett täcke med en sparkande baby inom mig som gärna sparkar lite extra på mammas magsäck.
Min underbara kom hem halv tre och målar nu babyrummet för fulla muggar, en redig karl det där =)
Nu blir det åter igen soffan, så gott folk..

Adjö!


Sol i sinne, brun inne!

image11

Äntligen skiner solen på oss. Patrik arbetar idag så jag bestämde mig för att ta en promenad i solskenet och gud vad skönt det var. Gick runt där med stora magen kring halva Kungsör.. tungt var det men lika skönt ändå!

Har tre veckor och tre dagar kvar tills baby är beräknad och nu känns det som nära. Folk börjar påpeka mer och mer att jag ser "gravidmogen" ut, så kul =) Förlossningen är inget jag är rädd inför men så förväntansfull. Jag vet att när värkarbetet väl startar så är bebisen nära. Självklart är man lite rädd för att det är en ny upplevelse men känslan går inte att beskriva inför allt. Jag och min numera goda vän Ulrika längtar efter våra bebisar =)

Idag blir det att packa det sista i BB-väskan sen baka lite. Sicken hemmafru va?! =) haha.

Hoppas syster har det fint också. Helt otroligt vad hon är friskis, ute och motionerar vareviga dag. Att man orkar med skolan och samtidigt vill promenera kallar jag imponerande. Stolt lillasyster!

Ska kila nu men ha det kanon allihopa!

Jag älskar dig, Patrik Strengbom!

Adjö gott folk! =)

4 veckor idag!

God kväll!

Uj, vad det snöar. Man som hade börjat få lite vårkänslor och trodde att våren var nära, men gott folk det är bara Januari så vi får inte vara arga över lite snö. Jag tänker mer på att vi vill ha en bra väglag när det är dags att besöka bb här snart. Idag är det ju exakt 4 veckor kvar tills jag är i vecka 40! =)

Dagen har spenderats vid symaskinen med älsklingen, vi har sytt en saccosäck till babyn som snart är klar. Riktigt imponerad av min karl som visar sig vara betydligt händigare än sin fruga. haha!



Resultatet är inte helt klart men en bild kommer med ett färdigt resultat.

Så efter en lång dag igår med massa smärta långt ner i magen så tror jag faktiskt nu att vår underbara baby i magen har fixerat sig, det känns så. Men ack, vilket smärta när den fixerade sig, haha kanske lite tidigt att börja klaga över smärta..värre kommer det att bli =)

Linnéa bjöd även på mat idag, riktigt trevligt att besöka henne och katten "Misso". Katten ville dock hela tiden sova på min mage eftersom magen är stor och varm.. kan jag tänka mig, måste ju vara som en riktigt gosig, relativt hård dock, kudde för honom.

 Här bjuds det på en bild av den lilla söta katten.

Sen blev det vattengympa med Ulrika. Alltid lika skönt och roligt. Det är faktiskt så avslappnande och behövligt för kroppen att få komma iväg på vattengympan och även våra två simturer på måndagar och torsdagar i Arboga är obetalbara.

Skrev ju i förra bloggen om Tuffsan som vi med sorg i hjärtat fick lov att lämna bort pga. allergi. Hittade en jättesöt bild på henne som jag bara måste lägga upp till er.

image10

Den bilden får avsluta den här bloggen. Nu ska jag invänta älsklingen och sen bädda babysängen! =)

Till syster: Det är jättekul att du verkar trivas där, vi saknar dig här hemma men stöttar dig till 110 %. Älskar dig. Hoppas sola skiner på dig i Karlstad.

På återseende. / Kristin

Snart är det dags..

65366-7

Mycket ska inhandlas och ordnas med. Vi skaffade världens sötaste lilla hund den 14 december, Tuffsan, allt var perfekt och vi kände verkligen att det var kanon tills nätterna kom och jag började känna mig väldigt snuvig och det täpptes till i halsen. Först trodde vi det var allergi mot dun så allt dun fick säga adjö till vår säng. Men utan resultat..suck! Vi testade då att tvätta alla sängkläder grundligt men även det utan resultat. Vi insåg då att det var lilla Tuffsan jag var allergisk mot. Med inte många valmöjligheter så fick vi lov att sälja henne till en fd. jobbarkompis till Patrik. Hon verkar nu ha det bra och jag kan andas igen men USCH vilken saknad.

Om exakt 5 veckor idag så beräknas vårt barn att kika ut, närmare bestämt den 19 februari. Vi längtar så vi tror att vi håller på att bli galna men ack vad mycket det är att ordna med. Försäkringar, försäkringskassan, faderskapsintyg, inköp, omplaceringar av möbler, renovering och såklart att vila därimellan för babyns skull =)

Det känns iallafall helt underbart och jag har nu varit sjukskriven sedan den 12 december vilket är väldigt skönt och behövligt för min kropp. Med handen på hjärtat trodde jag att jag skulle klättra på väggarna vid det här laget av uttråkning men jag trivs som fisken i vattnet och nästan dagligen så hittar jag och min befruktade vän på aktiviteter som att åka och simma eller åker och tittar på babysaker. Vi ska ha barn samma dag och snacka om att vi räknar ner. Det är verkligen kul att räkna ner tillsammans =) Nu får du snart titta ut, vårt underverk!

Nå, idag är det vattengympa och städning som gäller när min man kommer hem. Babyn sparkar som en liten vilde. Vi måste även inhlandla lite mer att ha med i BB-väskan.

Patrik Strengbom, du är mitt allt och den jag lever för. Jag är världens lyckligaste som har dig och du kommer bli den bästa pappan man kan önska sig, det vet jag! Jag älskar dig.

Allt från mig..jag ska försöka hålla den här bloggen uppdaterad nu !

På återseende!