Vissa har flera hundra dar kvar, men vi har bara festen kvar!!!

Vissa har flera hundra dar kvar, men vi har bara festen kvar!!!

I söndags åkte älskade syster till San Fransisco och det var ett jobbigt avsked kan jag lugnt påstå, några tårar påvägen hem från Stockholm men jag vet att hon får det kul därborta och kommer om..ja, tio veckor. Du är saknad och jag älskar dig, Syster!!

Äntligen är BETYGEN SATTA & det är 110% student -07 som gäller. Det går inte att beskriva med ord vilken känsla och fan vilket drag det är!

Idag var det utklädnad på schemat och min klass var pirater och lugnt de snyggaste på skolan. Vi gick även ner på stan skrikandes massa sånger och förklarare kort och gott hur bra vi är!
Så grymma att vi blev med i tidningen:
http://www.magazin24.se/?p=main&mode=all&id=8911

HA, vad säger ni nu?

Det är fullspäckat schema till studentdagen den 8 juni!!!
Ikväll är det lekar och sådant.

Älsklingen fyller år på Torsdag, 20 år vilket innebär vuxenstatus och inträde på allas vårt älskade systembolag.
Han ´fyller alltså 20 år och det ska firas med lite smått och gott.

Patrik Strengbom, du är mitt allt och den som gör mig till den jag är. Utan dig är jag egentligen ingenting så tack för att du finns, eller det får jag nog tacka Pelle och Elisabeth för ;) hehe!

Nu ska jag kila och göra iordning mig.

På återseende / Kristin

Shalalalala SpA!

Sjuk

Hej alla där ute.

Jag har inte rört en fena sedan söndag morgon, jag vaknade av en konstig känsla i kroppen och eftersom jag känner min kropp bra förstod jag att något väntade.
Älsklingen sa åt mig att inte ta ut sjukdomen i förväg men när febern ökade, kroppen gjorde obeskrivligt ont och jag hade ont i alla kroppsdelar så kunde jag inte längre neka, jag var sjuk!

Så nu har jag någon form av influensa, jag vågar inte gå på toaletten när jag är själv för jag är rädd för att svimma eller spy, eftersom patrik jobbar så blir det ändå att jag får göra det. Jag hoppas att feber, magen och resten av kroppen återställs till imorgon för nu mår jag dåligt, riktigt dåligt!

Förutom detta så var vi på crusingen i lördags..med lungorna fyllda med avgaser begav vi oss hemåt för "bonde söker fru" och sedan eurovisionsong contest som förövrigt var det värsta på länge. Usch säger jag bara, tucket skit!

Nu ska jag åter igen lägga mig, den här gången för kvällen. Hoppas på en friskare dag imorgon för snart är det ju STUDENTEN och gud va mycket roligt det händer i skolan nu.. hmm förutom ALLA inlämningar!

Hoppas alla mår bra iallafall, nu ropar älsklingen att han tänker sova så nu får jag tacka för mig och välkommen sängen.

På återseende .. /K®istin