Känslor

♥ Jag älskar Patrik Simon Strengbom ♥

Sommar

Detta är det första inlägget på den här sommaren, det inlägget som man kommer blicka tillbaka till en kall vinterdag och längta tillbaka till, det inlägget som kommer att reta mig en hel höst och en hel vinter.

Skolan är över - helt över för vissa och för stunden gällande andra.
Studenterna vinkade av skoltiden med ljuv studentsång, skramlade kärror, sena kvällar och fester. Sådant som jag får uppleva om ett år och som man med längtan och glädje i blicken fick se på under torsdagen (i Kungsör) och fredagen (i Köping). Grattis älskling.
Så jag säger bara ; Hurra, hurra, hurra. Ni har tagit studenten!

Nu har man ett helt sommarlov framför sig med många lediga dagar, soliga stunder, mysiga dagar och fyra veckors arbetande som kommer att ge mitt konto en liten skjuts. En sommar som jag känner på mig kommer bli en underbar sommar.
Till alla som börjar jobba imorgon; Tänk på pengarna och det roliga som pengarna bidrar till.

Jag är förövrigt i sjunde himlen. Allt mellan mig och Patrik känns helt underbart och att försöka radera mitt leende i hans närvaro är helt omöjligt. Han är den perfekta killen och det är en fröjd att vara hans flickvän.
Jag tycker om han så otroligt mycket och han är den riktiga solen i mitt liv.

Sommarlovet hittills har bestått av en studentfest, ett krogbesök, två släktträffar, massa kungsör och klippning av en grym frisörska. Tack för allt detta och fortsätter sommaren som i en underbar film så blir det en sommar sent att glömma.

Nu är det dags att besöka sängkammaren för att utforska morgondagen imorgon med samma iver och samma sommarförkylning som det kommer att bli varje dag detta lov.

"Every time we kiss, I swear I can fly"


Så.. på återseende /K®istin

När känslan får ett ansikte

Hej & välkommen till verkligheten.

Vi måste faktiskt öppna ögonen och förstå, nu är det sommar och om 6 dagar står alla studenter på trappan och skriker av glädje. Jag får skrika för Patriks skull och skrika om 1 år för min och allas skull.

Igår var det utgång med Maja, Sanna, Narumon, Patrik & hans polare. Var riktigt nice och riktigt mycket folk. Trots att vi fick reda på att det var Slitz-brudar där så var det ändå kul, jag menar ; De höll sig PÅ bardisken.
Jag tackar för en toppenkväll och till Patrik som ställde upp och körde, du är bäst snygging!

Idag har det varit lugnt och skönt. Vi steg väl upp vid 13.30 och fick kanonbråttom för att det var fotbollsspelande+Volleyboll på tapeten för herrn idag så det gick undan. Väl här hemma så åt jag hemmagjord potatissallad & kyckligfile (helt otroligt va?). Jag äter äntligen kyckling igen, för blir jag nu smittad av fågelsjukan och förvandlas till en fågel så lova att älska mig ändå, hehe.
Får chilla ikväll om man ska orka med en hel sommar fylld med en massa skoj.

För att ha råd med det roliga krävs det ju något tillbaka, sådant som vi i Sverige kallar jobb;
Jag kommer att spendera 4 veckor inom hemtjänsten som jag tror kommer bli en upplevelse sent att glömma. Det ger pengar, jag får jobba med människor och jag anar att det är ett väldigt flexibelt jobb. Det blir spännande må jag vilja säga.

Segt bara att Maja jobbar de 4 första veckorna och jag de 4 sista veckorna, det blir tight med tid att träffas men eftersom att Patrik och jag jobbar samma veckor så får vi en massa underbar tid att umgås i början så då får jag tid med bara maja när hon inte jobbar. Kanon, det är sådant här vi kallar framförhållning.

Nu ska jag hoppa in i duschen sedan lägga mig framför tvn tillsammans med "mina jag & Irene".

Grattis älskling på födelsedagen i onsdags & studenten. Hurra hurra hurra. Δ

"Every time we touch, I get this feeling
And every time we kiss, I swear I can fly."


På återseende och tack till alla ni som finns vid min sida, ni är bäst. /K®istin

Rolling Rock