Dreams are coming true.

Det känns som om allt faller på plats just nu.

Vi flyttar till Kungsör den 1 oktober till en underbar lägenhet, vilket är ett radhus som är omgjord till lägenheter mitt i ett bostadsområde, mer perfekt? Jag är klappkanon nöjd!



Anledningen till flytten är att vi behöver en större lägenhet, den nya lägenheten är en trea. Det finns såklart en anledning till detta och det är att det just nu växer en liten bebis i min mage. Vi är så fruktansvärt lyckliga att det inte går att förklara, det är det bästa som kunde hända och vi längtar så vi längtar. Ultraljudet äger rum på Onsdag och ingen tvekan om att vi är förväntansfulla, handsvett ab så fårt man tänker på det ;)
Vi har ganska många namnförslag men det måste vara perfekt..helt perfekt!



Ja, då fick vi lägenhet som är stor nog för ett babyrum och jag är befruktad. Patrik Strengbom är den bästa personen jag någonsin skulle kunna tänka mig att skaffa barn med, det är den person som får mig lycklig. Han är mitt allt och jag älskar honom!

Men med barn kommer stort ansvar och ekonomin måste vara planerad in i minsta detalj. Det är klart att det kostar att ha barn. Hmm, tänkte jag för mitt vik. på hemtjänsten går ut 1 september sen skulle jag vara.. vi väljer det fina ordet och kallar det arbetssökande.


Jag skickade in ett personligt brev, CV och kort till Transcom i Tisdags mest i hopp om att få upp hoppet om jobb. På onsdagen ringer de från Proffice och vill att jag kommer på intervju i Västerås på deras kontor samma dag. Intervjun går bra och jag går vidare till intervju med chefer på Transcom. Lätt nervös infann jag mig på Transcom AB i Kungsör i Torsdags och fick träffa cheferna och alla vet att arbetsintervjuer aldrig är roliga. Men den här var lättsam, många allvarliga frågor och endel skratt. Jag meddelade att jag var gravid och tänkte i samma stund att jobbet var långt iväg. Konstigt nog så såg intervjukillarna nöjda och glada ut när jag lämnade Transcom och nu väntade jag spänt på svar från Pernilla från Proffice.


Telefonen ringde när jag var hos en brukare på hemtjänsten och jag svarade med lätt darrig röst. Hon hade ett positivt besked att lämna och det var att jag FICK JOBBET med start på¨MÅNDAG den 20/8! Det är en tillsvidareanställning/fastanställning och jag har rätt till allt! Semester, ledigt vid högtider och annan ledighet. Det känns som lyx när man levt som timvikarie i sommar. Förstår ni? JAG HAR FAST JOBB!!


Igår var jag och skrev på kontraktet i Västerås och hon meddelade oss tappra 5 stycken som fått jobbet att vi skulle sträcka på oss för otrooligt många hade sökt men de hade bara anställt oss. Hon tyckte jag skulle sträcka på mig extra extra mycket för att jag lyckades få jobb där trots att jag är gravid, vilket de trodde var en omöjlighet men hon sa att intervjuarna hade sagt att jag var underbar! woho.

Det är helt fantastiskt hur ens liv kan ta en vändning. Från att inte trivas i en lägenhet, vara tim vikarie, ha en fruktansvärd längtan efter barn och oviss om framtiden. Till att få en kanonfin lägenhet i ett radhus, få fast jobb, bli gravid och faktiskt veta att pengarna kommer rulla in.  Jag är ju även förlovad med världens bästa och underbaraste kille och ha en underbar familj som alltid stöttar mig, nu är alla på hemmaplan!!



Jag är lycklig, vi är lyckliga!

På återseende../Kristin

65366-5


Underbara tider för oss!

Jag har mycket att tänka på just nu.

För alla er som har missat så SKA JAG OCH ÄLSKLINGEN BLI FÖRÄLDRAR, det känns helt overkligt och vi är sååå förväntansfulla så att vi håller på att spricka. Det var och är det bästa som kunde hända. Vilken familj den lilla parveln kommer ut till, världens underbaraste!!

Sen så ska vi flytta. Till en kanonfin lägenhet i Kungsör och det ska bli hur underbart som helst, det längtar vi till så inåt norden. Det är en trea så det blir att inreda ett babyrum nu på en gång. Ahhhh!

Sommaren är snart slut och vilken sommar det har varit, ja nu pratar jag inte om vädret utan alla händelser.
8 juni - student
19 juni - fick reda på att jag är med barn
26 juni - inskrivning hos barnmorskan
24 juli - inskrivning 2
30 juli - pappa 43 år, barbecue.
6 augusti - syster hemkommen från staterna
22 augusti - ultraljud, aaaaaah!!!
28 augusti - Grattis bror 15 år.
31 augusti - Inflyttningsfest i Göteborg

Ja ni, en händelserik sommar. Från nybliven student till blivande mamma. Detta är underbart.

Nu ska jag göra iordning mig.

Ha det kanon så ses vi.. /Kristin

Jag älskar dig Patrik, du är den jag lever för.