Förlossningsväskan

Godkväll!

Idag har varit en händelserik dag. Vi hade stämt möte med socialnämnden imorse, haha låter som värsta fallet. Där iallafall skulle vi skriva under faderskapsbekräftelse så att älsklingen även blir pappa på pappren och allt gick igenom smidigt så nu när barnet föds så kommer han stå som den underbara pappa han kommer vara. Vi blev även tillfrågade om vi ville skriva under gemensam vårdnad och det är klart så att båda får samma rättigheter och skyldigheter med barnet. Nu är det fixat iallafall =)

Sedan så har vi hunnit med att åka till Ö&B, sovit, lagat mat, tagit promenad innan han började jobba. Då kom Linnea hit och vi fikade lite, riktigt mysigt för vi ses just alltför sällan. Nu tänkte jag kika igenom så att allt finns nedpackat i bb-väskan så att det inte fattas en massa när det är dags. Jag har skrivit en lista så det är bara bocka av.

image22

Mycket att packa så det är viktigt att allt viktigt åker med ner i väskan.

Förövrigt så har det varit en sån dag då man bara vill,vill, vill att babyn ska kika ut och jag har inte ens gått över tiden. Det är fortfarande 2 veckor och 2 dagar kvar tills den är beräknad men vilken längtan man har =)

Nu blir det lite tv sen kommer nog älsklingen snart.

Ha det kanon alla därute och ta hand om er..

Adjö!

Kommentarer
Postat av: mamma

bra gumman att väskan nu är packad, man vet aldrig när det sätter igång. love you/mamma

2008-02-04 @ 19:42:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback